Ervaringen van mensen die jou voor gingen

“Mijn ‘opruimen’ bestond voornamelijk uit troep verplaatsen en dan weer dit en dan weer dat te doen, verspreid over mijn hele huis. Jikke heeft mij geleerd om te focussen op de plek waar ik bezig ben en het dan eerst af te maken… een wereld van verschil!”

“Jikke kwam binnen en ik voelde mij direct op mijn gemak. Ze straalt rust uit en oordeelt niet. We hebben een plan van aanpak gemaakt en zijn toen samen aan de slag gegaan. Mijn huis is weer mijn thuis geworden. Ik kan nu weer zonder schaamte vrienden en familie ontvangen.”

“Ik was net vader geworden, mijn moeder was ernstig ziek en ik werd eigen baas. De administratie groeide mij volledig boven het hoofd. Met hulp van Jikke heb ik zowel zakelijk als privé structuur aangebracht en is er een goede basis gelegd waar ik gemakkelijk mee verder kan.”

“Ik vind dat Jikke geweldig goed én actief luistert. Ze heeft een open houding, zonder oordeel. Ook haar energie is prettig en voelt veilig.”

“Wandelen met Jikke gaf mij een gevoel van ruimte en vrijheid. Het fijne van wandelen is dat je elkaar niet de hele tijd aan hoeft te kijken. Het aarden in de natuur aan het begin van de wandeling vind ik erg goed. Ik heb dat ook echt nodig om lost te komen uit het dagelijkse. Jikke stelt de juiste vragen en gaat weer terug naar het onderwerp als ik afdwaalde. Ik heb nieuwe inzichten gekregen.”

“Bij Jikke voel je je direct op je gemak. Ze heeft een uniek talent om je warm, vertrouwd en zonder oordeel, maar ook direct en krachtig tegemoet te treden. Door geduldig de juiste vragen te stellen, komen de antwoorden uit jezelf. Probeer het zelf eens!”