Ervaringen van mensen die jou voor gingen

“Ik vind dat Jikke geweldig goed én actief luistert. Ze heeft een open houding, zonder oordeel. Ook haar energie is prettig en voelt veilig.”

C. (vrouw 34)

“Wandelen met Jikke gaf mij een gevoel van ruimte en vrijheid. Het fijne van wandelen is dat je elkaar niet de hele tijd aan hoeft te kijken. Het aarden in de natuur aan het begin van de wandeling vind ik erg goed. Ik heb dat ook echt nodig om lost te komen uit het dagelijkse. Jikke stelt de juiste vragen en gaat weer terug naar het onderwerp als ik afdwaalde. Ik heb nieuwe inzichten gekregen.”

Monique (44)

“Bij Jikke voel je je direct op je gemak. Ze heeft een uniek talent om je warm, vertrouwd en zonder oordeel, maar ook direct en krachtig tegemoet te treden. Door geduldig de juiste vragen te stellen, komen de antwoorden uit jezelf. Probeer het zelf eens!”

Annelien (38)

“Jikke luistert, verheldert en geeft overzicht.”

Gaby

“Wat ik fijn vind na de wandeling met jou is dat ik alles weer op een rijtje heb. Ik kom met een ‘vol’ hoofd aan en ga met een ‘rustig’ hoofd weer weg, doordat er aandacht is geweest voor wat er al goed gaat bijvoorbeeld.”             

Merel (29)

“Jikke kan haar kennis over inzicht en gedrag op een eerlijke en fijne manier delen tijdens het wandelen. Haar down-to-earth en no-nonsense manier van coachen, creert een setting waarin er ruimte is voor een lach en een traan. Alles is goed en alles mag er zijn.”

Roos (27)

“Met Jikke wandelen is je gehoord en gezien voelen.”

Saskia (46)

“In no-time maakt Jikke ruimte in je hoofd en hart tijdens haar coachwandelingen. Je komt los van zorgen voor anderen en gaat voor jezelf! Sta je opeens zelf boven aan je eigen prioriteitenlijstje! Drijft de liefde voor jezelf als vanzelf naar de oppervlakte. Kijk je weer eens echt naar jezelf en de natuur om je heen. En bij mij heeft het zelfs geresulteerd in een nieuwe hobby, saxofoonles. Dit was een lang gekoesterde wens. En nu dus realiteit…. Dit kan omdat Jikke mij geleerd heeft, ruimte voor mijzelf te creëeren. Eerst was dit 5 minuten per dag en nu ga ik rustig een paar uur zitten tekenen of schilderen. Op mijn eigen kamer, met ‘me and myself’”

Desiree

“Via mijn werkgever in contact gekomen met Jikke. Ik had totaal geen idee wat ik van een wandelcoach moest verwachten. Omdat zij herstellende was van Corona konden wij niet alle keren wandelen maar vonden enkele afspraken telefonisch plaats. Toch heb ik er een heel fijn en positief gevoel aan overgehouden. De gesprekken kwamen vanzelf en het voelde als een fijne houvast in een chaotische tijd. Ik voelde me op mijn gemak. Jikke is een echt mensen mens en ik had het gevoel dat ik echt werd begrepen. Ik heb me open kunnen stellen en met kleine stapjes gaat het steeds beter mede deze gesprekken en steun. Het is toch anders dan een vriendin of familielid. Ik ben blij dat ik dit ben aangegaan. Het heeft mij een positievere en andere kijk kunnen geven op bepaalde dingen. Hier ben ik dankbaar voor.”

N. (vrouw, 28)

“Vanaf het eerste contact met Jikke mocht mijn gevoel en verdriet er eindelijk zijn. Zonder oordeel en vol kansen.
Jikke haar begeleiding is liefdevol, oprecht en eerlijk. En als het nodig is recht voor zijn raap.
Ze heeft mij doen laten inzien waar mijn energie weer van gaat stromen. Op zo’n doeltreffende manier dat je je afvraagt hoe het kan dat je dat überhaupt uit het oog verloren was. Ondertussen sta ik steviger en kijk ik met een open blik vooruit.”

T. ( vrouw, 36)